vineri, 4 mai 2018

Aici am gasit cele mai moderne gadgeturi


Tehnologia iti vine in ajutor daca esti pasionat de filmele cu spioni intrucat in ziua de azi ai posibilitatea de a cumpara toate gadgeturile de care dispun personajele tale preferate. Cu alte cuvinte, din arsenalul tau nu are cum sa lipseasca un reportofon spion, care se poate gasi sub diferite forme, insa una dintre cele mai populare optiuni e reprezentata de pixuri. Acestea dispun atat de microfoane, cat si de camere, motiv pentru care inregistrarile pot fi audio – video si se pot folosi in diferite contexte. In schimb, pentru ca pixul este un obiect aparent obisnuit din viata de zi cu zi, nu va starni curiozitatea nimanui.

Functiile principale
Pentru ca microfonul si camera video sunt de dimensiuni reduse si ascunse, acestea nu au cum sa fie observate de catre cei din jur, pentru ca se integreaza in design-ul dispozitivului. Functiile principale sunt de inregistrare audio – video, insa pot fi efectuate si fotografii cu ajutorul camerei. Cu alte cuvinte, gadgetul este util atat acasa, cat si la birou sau in oras, unde pot fi ascultate convorbirile persoanelor de interes.

Dispozitiv intuitiv
Acesta este foarte usor de folosit, iar pentru activarea sa se tine apasat un buton pentru doua secunde pana cand se aprinde un led, urmand ca acelasi buton sa fie apasat pentru pornirea si oprirea inregistrarii. Totul este foarte simplu si oricine se va descurca fara probleme, iar autonomia bateriei este de circa 60 de minute, pe cand incarcarea acesteia presupune ceva mai putin de atat. In acelasi timp, propria memorie poate fi suplimentata prin inserarea unui card microSD de pana la 32 de GB.

Alte forme
Cine este interesat de reportofon spion trebuie sa stie ca acestea pot fi disponibile si in alte forme, nu numai pixuri, iar printre cele mai comune se numara ceasurile de mana, birou sau perete, mouse-urile, memoriile USB, detectoarele de fum si nu numai, toate fiind obiecte obisnuite care nu vor da de banuit nimanui.

Preturi bune
La iUni preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care oricine isi va permite sa achizitioneze dispozitivul preferat, insa nu trebuie omise nici promotiile disponibile pe site. Mai mult, cine comanda produse in valoare de minim 499 de lei va beneficia si de livrare gratuita prin curier in toata tara.

Ia cea mai inspirata decizie
Aici poti lua cea mai inspirata decizie intrucat magazinul e online, astfel ca e foarte usor sa fie parcurse toate produsele, urmand a fi comandat cel mai satisfacator gadget. Pe aceasta cale se fac economii considerabile de timp, insa clientii au posibilitatea si de a apela la showroom-ul iUni din Bucuresti unde pot testa toate dispozitivele pentru a fi siguri ca au luat cea mai inspirata decizie posibila.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu