joi, 21 iunie 2018

Care este alternativa la parchet?


Este bine cunoscut faptul ca detaliile sunt cele care fac diferenta in orice mediu, iar din acest motiv este important sa se aloce o atentie sporita tuturor procedurilor. De exemplu, pardoseala joaca un rol important, iar fara aceasta niciun proiect nu poate fi finalizat, astfel ca in acest caz sunt disponibile mai multe posibilitati. Daca esti interesat sa vezi care sunt posibilitatile, poti apela la DHN unde ai mai multe solutii la dispozitie, printre care si linoleumul, adica acel covor care imita parchetul. Principalele plusuri sunt reprezentate de costurile mici, de versatilitate, dar si de intretinerea simpla, fara batai de cap.

O solutie rezistenta
Fata de parchet sau alte solutii referitoare la pardoseala, linoleumul este mult mai rezistent in fata umezelii, ceea ce presupune ca nu se deterioreaza usor, ci doar atunci cand este imbibat in apa. In schimb, pentru a va bucura de acest avantaj este esential ca linoleumul sa fie instalat in mod corezpunzator de catre o echipa specializata, iar terenul sa fie bine pregatit in prealabil, sa fie curatat si uscat.

Pe termen lung
Mai mult, vei putea observa ca aceasta este o varianta pe care merita sa o iei in calcul daca iti doresti o lunga durata de viata intrucat poate sa reziste in conditii optime chiar si mai bine de patru decenii. Zgaraieturile sunt dificil de efectuat, dar si de observat, astfel ca aspectul placut se va pastra in tot acest timp.
Reciclabil
De asemenea, linoleumul este fabricat doar din materiale naturale, motiv pentru care este foarte prietenos cu mediul inconjurator, factor esential in conditiile in care poluarea reprezinta un fenomen tot mai complex in ziua de azi, care trebuie combatut prin toate mijloacele posibile.

Nu ai grija intretinerii
Foarte usor de intretinut, linoleumul se curata fara batai de cap, iar printre regulile de care ai putea tine cont se numara folosirea ocazionala a unui mop, dar la fel de eficient poate fi si aspiratorul pentru indepartarea tuturor gunoaielor.

Paleta variata de culori
Bineinteles, orice mediu trebuie sa fie personalizat pentru a multumi toti clientii, iar linoleumul este disponibil intr-o paleta foarte vasta de culori, ocazie cu care este mult mai usor sa se ajunga la rezultatele mult dorite.

Pentru diverse medii
Cu alte cuvinte, aceasta este o solutie foarte practica in mai multe contexte, atat in mediul rezidential, dar si in cel comercial sau industrial datorita versatilitatii tale. Mai mult, acest tip de pardoseala este recomandat si pentru ca ajuta mult la izolarea termica, ceea ce presupune ca va fi mai simplu sa se obtina o valoare stabila la interior. Si izolarea fonica reprezinta un adevarat avantaj, asa ca apeleaza acum la DHN si alege cea mai eficienta solutie in cazul tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu