marți, 4 iunie 2019

Aici am gasit sisteme GPL foarte bune


Tendinta in ziua de azi este de a renunta la autoturismele echipate cu motoare Diesel care desi sunt mai economice, se pare ca polueaza mult mai mult si sunt mai dificil de intretinut. Ideala ar fi optarea pentru autoturismele electrice, insa infrastructura poate lasa de dorit, iar preturile ridicate joaca un rol important. Astfel, ramane optiunea pe benzina care poate fi, totusi, imbuntatita prin faptul ca se pot adauga kit-uri GPL. Cu ajutorul acestora toti soferii se vor bucura de cateva avantaje importante, motiv pentru care merita sa le descoperi.

Investitia este minima
In primul rand, investitia este minima in comparatie cu beneficiile aduse si economiile promise. Preturile pot sa inceapa de la 500 de euro si pot creste in cazul variantelor dedicate. Aceasta investitie se amortizeaza in functie de distanta parcursa de fiecare sofer, de cele mai multe ori fiind suficient chiar si un an.

Protejeaza motorul
In al doilea rand, kit-urile GPL de la AGR Autogas sunt foarte eficiente si acestea ajuta la protejarea motorului. Ideea este simpla pentru ca gazul petrolier lichefiat este un tip de carburant mult mai curat in comparatie cu benzina sau motorina, iar pentru ca arderile se fac complet, nu mai exista substante nocive care sa se depuna pe componentele motorului.

Economii mari la fiecare drum parcurs
Economiile sunt de 40%, ceea ce presupune ca dupa amortizarea investitiei, acestea vor fi resimtite direct in buzunarul soferilor. Probabil ca orice sofer isi doreste ca de fiecare data cand foloseste masina sa plateasca mult mai putin in conditiile in care preturile carburantilor se afla intr-o continua crestere si se apropie de 6 lei pe litru.

Ideal pe termen lung
Descopera oferta de kit-uri GPL de la AGR Autogas care sunt foarte bune pe termen lung, fiind niste produse fiabile. Durata de viata este de minim zece ani, insa cu o intretinere adecvata va fi foarte usor sa se depaseasca acest prag.

Intretinerea este simpla
Regulile referitoare la intretinere nu vor reprezenta o problema, ceea ce presupune ca nimeni nu trebuie sa isi faca griji din acest punct de vedere. Nu exista vreo interventie pe care trebuie sa o faca soferii, ci acestia trebuie sa se lase pe mana specialistilor din cadrul service-urilor acreditate pentru a avea garantia ca sistemele functioneaza in conditii optime.

Pentru orice model de masina
Descopera oferta de kit-uri GPL de la AGR Autogas care este foarte variata si cuprinde optiuni pentru toate modelele de masini. Poate preferi o varianta universala, care sa se potriveasca la fiecare model sau poate ca iti doresti ceva dedicat unei anumite marci, model si tip de motor care promite mai multa eficienta, dar si cele mai bune performante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu