marți, 10 decembrie 2019

E mai usor sa incepi o afacere cu sprijinul Omnicredit


In ziua de azi oricine are posibilitatea de a-si pune pe picioare propriul business, insa totul nu e atat de simplu pe cat poate parea la prima vedere. Ideal ar fi sa ne orientam catre cele mai bune produse financiare pentru persoane juridice. Omnicredit vine cu tot ajutorul necesar in acest sens, de-a lungul anilor implicandu-se in dezvoltarea a nenumarate afaceri in Romania, din mai multe domenii. Avantajele de care pot avea parte antreprenorii aici sunt nenumarate in comparatie cu solutiile clasice de finantare la care avem acces.

Scontare
Scontarea e un produs financiar care poate fi caracterizat intr-un singur cuvant: simplu. E foarte simplu de accesat si iti aduce mai multa libertate atunci cand gestionezi afacerea ta. Se dovedeste a fi si foarte versatil pentru ca se poate accesa pentru firma, indiferent de activitatea desfasurata si ofera posibilitatea de incasare pe loc a biletelor la ordin si cecurilor primite de la clienti. Pe aceasta cale nu mai esti nevoit sa astepti data scadenta si nu trebuie sa te complici pentru ca girezi totul catre Omnicredit care iti face plata instant si asteapta in locul tau.

Factoring
Si factoringul este o optiune ce merita luata in calcul intrucat se poate accesa in paralel cu alte solutii de finantare disponibile aici si e numai buna daca ai o firma ce ofera produse sau servicii cu facturi la termen de plata. Din nou, pana la data scadenta activitatea firmei tale poate fi blocata, iar in asemenea cazuri e mult mai simplu sa iti cesionezi creantele catre Omnicredit care iti plateste pe loc contravaloarea. Solutia propusa e foarte simpla, flexibila si nu este un credit.

Microcredit
In schimb, poate esti interesat de un microcredit prin intermediul caruia sa iti poti dezvolta afacerea. Un credit poate fi accesat pentru orice ai nevoie, pentru a plati salariile, facturile, chiriile, sa cumperi utilaje sau echipamente noi fie orice altceva care iti va fi de folos in activitatea firmei. Foarte important, conditiile impuse nu sunt deloc complexe asa cum se impune adesea in cazul bancilor, motiv pentru care vei avea parte de toata libertatea necesara.

Despre Omnicredit
Poate ca ar trebui sa stii si cate ceva despre Omnicredit care reprezinta prima platforma fintech de finantare din Romania. De-a lungul timpului prin intermediul produselor financiare pentru persoane juridice disponibile aici s-au dezvoltat nenumarate afaceri, astfel ca urmatoarea poate fi chiar a ta. Solutiile sunt usor de accesat si aduc toata flexibilitatea de care poate avea nevoie un antreprenor pentru a-si pune ideile in practica.

Consiliere
Faptul ca ai acces la consiliere de specialitate reprezinta un mare plus intrucat echipa Omnicredit dispune de o experienta vasta in domeniu, de peste 15 ani, ceea ce presupune ca are abilitatea de a gasi intotdeauna cele mai bune solutii chiar si pentru cele mai complexe probleme. Totodata, un mare plus este si faptul ca antreprenorii au ocazia de a dobandi noi cunostinte care sa le fie de folos atunci cand isi desfasoara activitatea.

Iti faci cont rapid
La Omnicredit pentru a avea acces la aceste produse financiare pentru persoane juridice trebuie doar sa iti faci un cont pe platforma, ceea ce nu dureaza mai mult de 30 de secunde. Mai departe, te poti documenta cu privire la fiecare dintre solutiile disponibile aici, o alegi pe cea care iti convine, pot fi accesate mai multe simultan si incarci documentele necesare. Ulterior vei primi un raspuns in cel mult o ora, iar daca acesta este afirmativ atunci in maxim opt ore primesti suma de bani solicitata direct in contul tau, astfel ca la Omnicredit intotdeauna vei beneficia de eficienta maxima.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu