miercuri, 5 februarie 2020

Nu ai unde sa iti depozitezi lucrurile?


Atunci cand aveti mai mare nevoie de spatii depozitare, Movingbox poate deveni colaboratorul dumneavoastra de incredere oferind posibilitati de inchiriat boxe depozitare, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice, de dimensiuni mai mari sau mai mici, in functie de necesitati si perioada de timp.

Pentru persoanele fizice, Movingbox ofera posibilitatea de inchiriere boxa depozitare, spatii depozitare mobilier, in conditiile in care se efectueaza o renovare apartament, o mutare dintr-o locatie intr-alta, acestea fiind cazuri de depozitare pe perioade mai scurte; oferim insa si solutii avantajoase de depozitare pentru perioade mai mari de timp, pentru pastrarea in bune conditii a unor bunuri momentan nefolosite, dar de care se preconizeaza ca va mai fi nevoie in viitor. Consideram aceasta o facilitate foarte importanta, mai ales pentru cei care locuiesc la apartament, unde spatiul disponibil este mereu insuficient, iar nevoia de spatiu liber este permanenta.


Pe de alta parte, ne adresam si firmelor, fie pentru depozitare mobila de birou, fie pentru inchirierea de diverse alte spatii depozitare in bucuresti in diferite scopuri. Exista momente in evolutia unei firme, in care este nevoie ca bunuri ale acesteia sa fie depozitate temporar: renovare spatiu, mutare intr-un alt sediu, depozitare documente care nu mai sunt necesare, dar care trebuie pastrate.

Oricare ar fi varianta pe care o alegeti, Movingbox va raspunde cu promptitudine si rapiditate la solicitarile dumneavoastra pentru ca isi doreste sa va ofere cele mai avantajoase solutii pentru transport si depozitare indiferent pe ce perioada doriti sa depozitati bunurile dumneavoastra.
Alege Movingbox ca furnizor de servicii transport si depozitare mobila si bagaje in Bucuresti si veti putea beneficia garantat de seriozitate, profesionalism si preturi accesibile. Serviciile noastre de transport si depozitare mobila si bagaje sunt disponibile atat firmelor cat si persoanelor fizice.

In plus, pentru a fi siguri ca ati facut alegerea potrivita, depozitarea la Movingbox vine insotita de o asigurare de 50.000 euro care este inclusa in costul serviciului. Totodata, fiecare client va beneficia de siguranta totala pentru bunurile sale prin faptul ca spatiile sunt pazite si supravegheate video 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, iar lucrurile se vor bucura de atentia si grija noastra constanta. Packing List-ul este realizat in timp real, iar un manager de deposit se va asigura ca spatial este organizat, iar fluxul este optimizat in orice moment.

Movingbox isi doreste sa vina cat mai bine in sprijinul tau, astfel ca daca vrei sa ai mai mult spatiu pentru tine, familia ta sau firma ta, varianta boxelor de depozitare mobila este cea mai avantajoasa solutie.

In concluzie, compania va personaliza serviciile in functie de nevoile fiecarui client si in plus se va oferi extra asigurare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu