miercuri, 11 martie 2020

Aici e foarte usor sa inchei o asigurare de viata


Cand ne gandim la asigurarea de viata, multi dintre noi percepem aceasta facilitate ca pe ceva scump. In realitate, polita cu asigurare de viata este ieftina. Iar sa alegi sa te pui la adapost si sa-ti protejezi familia nu este nimic mai simplu, cu atat mai mult cu cat accesul la asigurari a devenit in ultima perioada facil. Orice persoana cu varsta de peste 18 ani poate sa incheie o polita cu asigurare de viata in orice moment, atat in momentul in care semnam pentru un imprumut la banca sau cand ne angajam sau daca pachetul de beneficii salariale este bine negociat cu angajatorul.

Pentru a incheia o polita de asigurare de viata este foarte important sa colaboram cu o companie de incredere, serioasa, care are experienta si care a fost alaturi de clientii sai atunci cand acestia au fost in impas. Din acest motiv iti recomandam sa apelezi la specialistii de la FlyInsurance care iti pot oferi consultanta gratuita in alegerea celei mai avantajoase polite de asigurare.
Si ca sa intelegem de ce este atat de important sa incheiem o polita cu asigurare de viata, in continuarea acestui articol vom discuta despre rolul acesteia.

Asadar, rolul unei asigurari de viata este cel de protectie in cazul in care se pot produce eventuale evenimente neprevazute. Cele mai simple forme de asigurare de viata acopera riscul de deces, adica ofera beneficiarilor politei suma care este stabilita prin contract, in cazul in care se intampla un eveniment nedorit cu persoana care a incheiat asigurarea. Persoanele care pot beneficia de asigurarea de viata sunt stabilite de catre persoana care incheie polita de asigurare. Acesta este rolul principal al unei asigurari de viata, dar nu este si singurul.

Pe langa acest tip de asigurare, unele asigurari ofera in plus acoperirea riscului de invaliditate temporara sau permanenta, incapacitatea temporara de munca, pierderea involuntara a locului de munca si chiar protectie in caz de spitalizare, interventii chirurgicale sau boli grave.

Asa cum specificam inca de la inceputul articolului perceptia conform careia o asigurare de viata costul mult este total eronata. Mai mult de atat, FlyInsurance prin produsele sale ofera o gama variata de asigurari de viata astfel incat clientii sa poata opta pentru asigurari ieftine care sa acopere un minimum de nevoi in cazul unui eveniment neplacut sau pot opta pentru asigurari complexe, cu componenta de investitii, caz in care prima lunara poate ajunge la o suma mai mare de bani.

In concluzie, asigurarile de viata de la FlyInsurance sunt cele care ne pot proteja atat pe noi, cat si familia! Apelati cu toata increderea la FlyInsurance si veti avea alaturi un partener care se bucura de o vasta experienta in domeniul asigurarilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu