vineri, 17 februarie 2017

Atunci cand vrei sa faci economii, e si normal sa cauti kit-uri GPL mai ieftine


Kit-urile GPL reprezinta cea mai buna alternativa pentru soferii care isi doresc sa faca economii importante la fiecare drum parcurs cu masina, iar aceste sisteme nu sunt foarte costisitoare, preturile fiind stabilite in functie de marca, modelul si motorul fiecarui autoturism. La acestea apeleaza, de cele mai multe ori, proprietarii de masini cu motoare pe benzina ce consuma mai mult, in timp ce altii prefera sa achite o valoare mai mare pentru un motor Diesel, care polueaza mai mult si este mai putin fiabil, totul pentru a obtine un consum mai scazut cu 2-3 litri la fiecare suta de km parcursa.



Pentru toate autoturismele

Se gasesc kit-uri GPL ieftine pentru toate masinile, insa cele mai mici preturi sunt disponibile pentru cele mai comune precum Dacia Logan sau Volkswagen Golf IV sau V, toate cu motoare pe benzina, tarifele medii fiind de circa 500 de euro, la care trebuie sa se adauge si costul instalarii, de cateva sute de lei. De asemenea, este esential ca acestea sa fie montate doar in service-uri acreditate RAR pentru ca soferii sa se bucure de garantie, dar si de siguranta la fiecare drum parcurs cu masina.



Care sunt avantajele?

In primul rand, pe langa economii de 40% in fiecare luna, soferii se bucura si de conditii foarte bune pentru motor, care functioneaza in parametri optimi si astfel ca este crescuta cu cativa ani durata de viata. GPL-ul este un carburant mai curat decat benzina sau motorina, motiv pentru care nu apar depuneri daunatoare la nivelul anumitor componente. In plus, soferii care aleg kit-uri GPL ieftine se bucura si de siguranta, deoarece rezervoarele sunt de 30 de ori mai groase decat cele obisnuite, iar acestea sunt astazi disponibile sub forma rotii de rezerva, astfel incat sa ocupe cat mai putin spatiu in portbagaj, pentru ca orice calatorie sa fie una mult mai placuta si fara inghesuiala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu