sâmbătă, 25 februarie 2017

Oricine isi doreste sa mearga la vara intr-un sejur in insula Lefkada


Cei care aleg un sejur in insula Lefkada vor fi intampinati de ape cristaline si plaje premiate si faimoase in toata lumea, alaturi de conditii foarte grozave pentru o vacanta de neuitat. In schimb, aceasta destinatie promite mult mai multe decat cateva plaje, intrucat sunt disponibile peisaje neatinse de om, sate traditionale si surprize gastronomice. Cu siguranta ca Lefkada satisface fiecare turist in parte care ajunge aici, datorita frumusetilor sale, dar si activitatilor sale.



Epirus

Cei care ajung in aceasta regiune nu trebuie sa rateze regiunea Epirus, o zona plina de istorie si cultura. Excursia poate incepe prin explorarea ruinelor de la Nicopolis, orasul fiind cunoscut candva drept Orasul lui Victor, si a fost construit dupa o batalie castigata de imparatul Augustus in anul 31 i.H. Asadar, pasionatii de istorie nu vor fi dezamagiti, avand ocazia si de a se relaxa pe malurile raului lui Hades, iar la mica distanta se afla si statiunea plina de viata Parga. Aici se gasesc hoteluri pentru toate gusturile si preferintele, insa si cele mai bune conditii pentru tinerii aflati in cautarea distractiei.



Porto Katsiki

Aceasta plaja retrasa pare ca infrunta marea Mediterana datorita locului intim in care este amplasata, iar astazi reprezinta una dintre cele mai mari atractii ale insulelor Ionice. Asadar, un sejur in insula Lefkada nu este complet daca nu este explorata plaja, care a fost amenajata dupa ce s-a construit in drum la mijlocul anilor ’90. Aceasta este accesibila dintr-o parcare de masini prin intermediul unor scari abrupte sculptate in piatra, insa cei care ajung aici vor fi rasplatiti prin peisaje senzationale, desprinse de pe cartile postale. In plus, in fiecare an Porto Katsiki este votata drept cea mai frumoasa plaja a Greciei, devansand multe altele faimoase in toata lumea, iar aceasta este accesibila pentru toata lumea care ajunge in Lefkada.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu