miercuri, 27 septembrie 2017

La ce ne foloseste un smartwatch ?

Poti sa vezi aici mai multe ceasuri inteligente care, cu siguranta, iti vor indeplini preferintele si nevoile, gama fiind foarte variata. iUni e un magazin online foarte bine dotat, astfel ca sunt de ajuns chiar si numai cateva minute pentru a plasa o comanda, motiv pentru care se evita timpul pierdut prin magazinele obisnuite.

De care sa aleg?

Totul tine de nevoi, insa cei mai multi clienti sunt multumiti de modelul U7s, ce dispune de un ecran tactil de 1.5 inch, cu rezolutia 240 x 240 pixeli, 128 MB RAM si memorie 64 MB, insa care poate fi suplimentata pana la 32 GB prin intermediul unui card microSD.

Mai multe functii

Bineinteles ca functia principala este aceea de a prelua si initia apeluri direct de la incheietura mainii sau de a verifica mesajele si notificarile primite intr-un mod foarte discret. Conexiunea dintre smartwatch si telefon se realizeaza prin intermediul Bluetooth-ului, iar dispozitivele dispun, printre altele, de camera foto pentru a captura cu usurinta cele mai grozave imagini, agenda cu pana la 500 de contacte, jurnal apeluri, galerie foto, mzuica, vreme, calendar si nu numai.

Pentru sportivi

In acelasi timp, persoanele iubitoare de sport au posibilitatea de a-si monitoriza si imbunatati activitatea cu ajutorul unui smartwatch precum U7s, care dispune de mai multe functii precum cronometru, pedometru, barometru, altimetru si multe altele, fiind ideale pentru baschet, tenis, fotbal, jogging etc. In acelasi timp, functia de monitorizare a somnului este esentiala pentru fiecare dintre noi, intrucat avem ocazia de a ne bucura de un somn cat mai odihnitor.

Preturi accesibile


Poti sa vezi aici ca preturile sunt foarte bune la iUni, clientii avand ocazia de a plasa o comanda si de a se bucura de livrare gratuita prin curier daca valoarea acesteia este de minim 499 de lei, fie de a cumpara direct din showroom-ul din Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu