miercuri, 16 ianuarie 2019

iPhone-ul meu arata urat cu ecranul spart


Pentru ca sunt atat de multe service-uri pe piata si pentru ca de multe ori nu stim sa facem alegerea perfecta pentru reparatia telefonului nostru avem cativa factori de care putem tine cont si anume tehnicile de reparatii, timpul de reparatie si nu in ultimul rand sa nu uitam ca o garantie de reparatii este foarte importanta.Ca urmare, va recomandam Prestige GSM, care este partenerul tău Apple, acesta fiind specializat în repararea și comercializarea accesoriilor Apple.Indiferent de tipul de consumabile de care ai nevoie, Prestige Gsm iti sta la dispozitie cu servicii sigure si rapide.
Serviciile oferite de Prestige GSM beneficiază de o garanție de 90 de zile din momentul efectuarii lucrarii. Accesoriile comandate online au garanție de 2 ani pentru persoanele fizice și de 1 an pentru persoanele juridice. Prestige GSM este un premium service provider, ce pune mereu dorința clientului pe primul plan.

Pentru ca de multe ori se intampla sa avem un incident cu telefonul si pentru ca este important sa-l avem functional in cel mai scurt timp posibil va recomandam service-ul Prestige GSM.Se poate intampla chiar sa avem o problema cu ecranul telefonului si pentru ca un ecran zgâriat sau chiar spart nu este deloc aspectuos este primordial sa-l reparam in cel mai scurt timp posibil. Pe lângă faptul că în timp poate duce la defectarea telefonului tău, aspectul neglijent spune multe despre tine și despre grija pe care o acorzi lucrurilor tale. Pe cât de performant este un iPhone, pe atât este de fragil, așa că astfel de accidente pot apărea des.

Știm cât este de neplacuta poate fi o crăpătură pe ecranul telefonului tău, sau chiar mai rău„pânză de păianjen”. Aspectul telefonului tău spune multe despre tine, așa că este important ca acesta să fie în stare perfectă de funcționare.

Ca urmare, Prestige GSM îți pune la dispoziție un serviciu rapid și eficient de înlocuire ecran iPhone 7. În doar 20 de minute și cu montaj gratuit, putem înlocui ecranul telefonului tău folosind echipament profesionist pentru a evita orice neplăceri. Pentru schimb ecran iPhone 7 apelăm la procedee și operațiuni compatibile cu toți producătorii de pe piață, cee ace inseamna un serviciu sigur și benefic pentru telefonul tău.

În ceea ce privește prețurile, le poți descoperi pe site-ul service-ului.Ne dorim ca preturile percepute sa fie competitive, ceea ce poate fi inca un beneficiu in alegerea service-ului. Exista posibilitatea in cazul in care vei gasi un pret mai mic pentru acest serviciu sa vi se ofere o contra-oferta mult mai buna.

Pentru a beneficia de timpul rapid de execuție, este important să folosești formularul de programare în service care se gaseste pe site.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu