luni, 23 octombrie 2017

Cat de important este sa mergi la oftalmolog



Sanatatea este cel mai de pret lucru al fiecaruia dintre noi, motiv pentru care intotdeauna trebuie sa acordam o atentie sporita acesteia, iar la cel mai mic semn sa luam masurile adecvate. In schimb, majoritatea persoanelor aleg sa mearga la specialist, de regula, atunci cand tratamentele sunt mai complicate si implicit presupun si costuri mai mari. Totusi, intregul proces poate fi mult simplificat daca se apeleaza la serviciile celor de la Doctor Acasa, in cazul carora, dupa cum anunta si numele, medicii se deplaseaza pana la domiciliul pacientilor.

Consultatii
Printre acestea se numara si oftalmolog la domiciliu, un serviciu care se adreseaza persoanelor de toate varstele, dar, in special, celor trecuti de prima tinerete, iar totul incepe prin alcatuirea unei fise pentru fiecare pacient in parte, care sa contina toate informatiile cu privire la acestia, de la istoricul afectiunilor, antecedente, tipul de tratament necesar, toleranta la anumite medicamente si nu numai. De asemenea, oftalmologul ajuta la determinarea dioptriilor si va efectua mai multe teste cu privire la cataracta, glaucom si tensiunea intraoculara. Totodata, se pot trata o multime de afectiuni printre care conjunctivita, keratita, iridociclita si nu numai, urmand ca pacientii sa fie monitorizati in lunile urmatoare.

Evita neplacerile

Sistemul medical romanesc nu a fost niciodata bine pus la punct, iar acesta e unul dintre motivele principale pentru care pacientii se prezinta in ultima clipa la specialisti. Cozile sunt interminabile in fata cabinetelor, medicii nu sunt toti implicati in activitatile lor, insa multi pacienti se confrunta si cu temeri, motiv pentru care evita tratamentele pana in ultima clipa. In schimb, cei care aleg oftalmolog la domiciliu se bucura de mai mult confort, dar si de preturi accesibile pentru toate buzunarele, astfel incat sanatatea sa nu reprezine un lux, ci un drept de care trebuie sa se bucure fiecare persoana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu