luni, 23 octombrie 2017

Personalizeaza-ti locuinta


Intreaga locuinta poate fi personalizata pana la cele mai mici detalii, iar totul tine de preferintele fiecaruia si de bugetul alocat, insa intotdeauna se gasesc si optiuni mult mai simple si mai accesibile din punct de vedere financiar. Asadar, numeroase persoane se intereseaza acum de amenajari cu stickere pentru pereti, intrucat acestea reprezinta alternativa la zugravirea clasica.
O multime de modele
Pentru ca gusturile difera de la o persoana la alta, gama de stickere disponibila e foarte variata, pentru toate nevoile si preferintele, iar in functie de modelul ales acestea pot fi ideale pentru orice incapere, de la dormitor, pana la living, bucatarie, hol si nu numai. Se gasesc si toate dimensiunile necesare, de la cele mai mici, pana la cele care ocupa un perete intreg, astfel ca e foarte usor sa se schimbe atmosfera oricarei incaperi.
Usor de aplicat
Unul dintre principalele avantaje e faptul ca stickerele se aplica cu usurinta pe pereti, dar si pe articole de mobilier sau diferite suprafete drepte. In schimb, atunci cand autocolantele sunt ceva mai mari, poate fi nevoie de ajutorul unei a doua persoane, pentru ca aplicarea sa se faca in conditii optime.
Preturi mici
Cine alege amenajari cu stickere de pereti se va bucura si de preturi accesibile pentru toate buzunarele, tarifele fiind calculate in functie de dimensiunile autocolantului ales, insa rareori acestea depasesc pragul de 100 de lei.
Durata de viata

Un avantaj important e acela ca stickerele nu implica nicio intretinere, dar asigura o lunga durata de viata, timp in care vor arata perfect, fara sa se dezlipeasca pe la colturi. Se foloseste un adeziv de cea mai buna calitate, care nu lasa urme si nu afecteaza peretele, motiv pentru care procedura e reverisibila si oricand se poate reveni asupra deciziei, iar daca se doreste, stickerul poate fi inlocuit oricand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu